Kiss Tamást minden diósgyőri kitűnően ismeri (itt beszélt a közelmúltban hosszabban a pályafutásáról), az ellenfelet pedig a Ferencváros részéről a szurkolók delegálták. Porsche Endre a Vasas e-sport szakosztályának egyik kitűnő játékosa. Ezúton is köszönjük a Vasasnak, hogy hozzájárult játékosa szerepléséhez. 

A zöld-fehérek tehát egy igazi profit vetnek be a DVTK 19 éves NB I.-es labdarúgója ellen.

A kommentátor Hajdú B. István. 

És lúd, legyen kövér, Kiss Tamás megmérkőzik a DVTK e-sport szakosztályának tagjával is. A miskolci Kleine Péter még Kiss Tamásnál is fiatalabb, de már három éve versenyszerűen fifázik. Több hazai versenyen állt dobogóra, és sokat szerepel hazai e-sport rendezvények bemutató játékain.

DVTK - FTC (szurkoló)
Kiss Tamás vs Porsche Endre

DVTK - DVTK E-SPORT
Kiss Tamás vs Kleine Péter

Támogasd a miskolci egészségügyben dolgozókat!

A DVTK is támogatja a szervezett szurkolói csoportok jótékonysági akcióját a miskolci egészségügyben dolgozók megsegítésére, a szombati virtuális mérkőzés első és második félidejének kezdőrúgásának megvásárlásával. A labdarúgók is egy emberként álltak a kezdeményezés mögé, sorra készítették az adakozára buzdító videókat, és ők maguk is jó példával jártak elöl. (A részletek itt olvashatók)

A szektorok szépen telnek, az 1500 forintoés jegyárat továbbra is tudjátok utalni a DSZK számlaszámára (közlemény: "JEGYÁR")

11600006-00000000-83461268
HU26116000060000000083461268 (külföldről)