Röplabda Női NB I. - 2. forduló

2023. október 22. vasárnap
17:00 FATUM-Nyíregyháza - DVTK Ongropack

Jegyinformáció

A FATUM-Nyíregyháza elleni találkozóra a teljes árú jegyek 2.000 Ft-ba, a diák/nyugdíjas jegyek 1.000 Ft-ba kerülnek. A jegyek megvásárolhatóak a jegy.hu oldalán, az online vásárlásra 460 Ft kényelmi díj kerül feszámításra. Meccsnapokon a pénztár egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyit! 

Helyszín

Continental Aréna
4400 Nyíregyháza, Géza utca 8-16.

Megközelíthetőség

Autóval: A Continental Aréna címe: Nyíregyháza, Géza utca 8-16. szám. Az autóval érkezők számára fizetős, napi díjas parkoló áll a rendelkezésre. A parkoló esetenként, kiemelt rendezvények ideje alatt zárva tart. A parkolás további díjairól az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek a parkoló üzemeltetőjénél (CEPO-TEAM Kft. 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 74. fsz.2. Telefonszám: 70/358-49-96)

Tömegközlekedéssel: A Nyíregyházi Vasútállomásról a 7-es számú autóbusszal. Megálló a Bujtos utcán.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket.