• U19: DVTK - Budai Futball Club SE 5-1 (3-0)
    Az U19 II. osztályú bajnokság 18. fordulójában a DVTK korosztályos együttese a Budai Futball Club SE gárdáját látta vendégül. A piros-fehérek 5-1-es győzelmet arattak hazai környezetben Kacsó Botond, Ambrus Zsombor, Rostás Attila, Jónyer Kristóf és Helecz Dominik találatával. A győzelem értékét növeli, hogy Vincze Richárd csapata közel 60 percet emberhátrányban futballozott.
     
  • U17: Budai Futball Club SE - DVTK 1-5 (1-1)
    Az U17 II. osztályú bajnokság 18. fordulójában Budapesten lépett pályára a DVTK U17-es együttese. Az első félidei 1-1 után a második játékrészben három perc alatt eldöntötték a három pont sorsát a diósgyőri fiatalok. Csatári Gergő duplázott, míg Muhari Zoltán, Fercsák Róbert és Jurek Gábor egyszer-egyszer volt eredményes.
     
  • U16: Budai Futball CLub SE - DVTK 1-2 (1-0)
    A hajrában szerezte meg a három pontot a hétvégi fordulóban a DVTK U16-os együttese. A piros-fehérek Csorba Gyula duplájával győzték le idegenben a Budai Futball Club SE korosztályos gárdáját.
     
  • A DVTK U15-ös és a DVTK U14-es csapatának Paksi FC elleni mérkőzése április 14-én, kedden kerül megrendezésre.
     
  • U13: DVTK - Mezőkövesd 11-0 (5-0)
    Kiütéses győzelmet aratott a DVTK U13-as korosztálya a Mezőkövesd ellen a tavaszi nyitófordulóban. Kiser László csapata tizenegy gólig jutott a kövesdiek ellen.
     
  • U12: DVTK - Mezőkövesd 4-1 (1-1)
    Magabiztos győzelemmel kezdte a futballtavaszt a DVTK U12-es gárdája. A Sipos Gergő vezette csapat 4-1-re győzte le a Mezőkövesd korosztályos együttesét.