- Felidéznéd, hogyan történt az eset?
- A vendégek remek támadója, Kenesei Krisztián kapott labdát a tizenhatoson belül, lőni akart, én pedig beleléptem a kísérletbe, összerúgtunk.

- A lábak ütköztek vagy a labdát találtátok el mindketten?
- A játékszerbe rúgtunk bele.

- Volt már korábban térd- vagy más jellegű sérülésed?
- A térdemmel még nem volt problémám, ahogy a bokámmal sem, más lábizom-sérüléssel viszont küzdöttem már azelőtt.

2011-2012 14. forduló: DVTK - Haladás
Paco szívébe zárta a közönséget (fotó:bp)


- Sok szurkoló hasonlóságot vél felfedezni szülővárosod nagy klubja, korábbi csapatod, a Sevilla FC és a Diósgyőr drukkerei közt.

- Úgy érzem itt magam a pályán, mintha otthon játszanék, Andalúzia fővárosában. Ugyanezekben a színekben, piros-fehérben futballozom gyerekkorom óta, így igazán magaménak érezhetem e tekintetben is a DVTK-t. Az énekek, rigmusok is hasonlóan hangzanak, mint a sevillai arénában, a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban. Imádom a diósgyőri hangulatot!

- Ha megnyitnák a gyár felé eső, napos oldali lelátó melletti karéjt, még több néző láthatná a meccseket, még jobb hangulatot teremtve.
- Valóban, nagyon szeretnénk mi, labdarúgók is, hogy oda is beengedjék a drukkereket. Még több erőt adna nekünk, mert minél többen vagyunk, annál erősebbek vagyunk! Így teljesebbek lennék, emellett szomorú látni, amikor arrafele támadunk, lövünk, hogy ott üres a lelátó - noha ez nem a fanatikusainkon múlik. Persze azt sem szeretem, ha a katlanon kívül rekednek a szurkolók. Remélem, rábólintanak majd az illetékesek, és még többen buzdíthatnak minket!

A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy George Menougong betegséggel bajlódik, rá kivizsgálások várnak.