- A BKV Előrén keresztül vezet a DVTK útja a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé.
- Minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni és most ez még inkább így lesz, mert csak úgy juthatunk tovább, ha nyerünk. Láttam a BKV Előre csapatát az FTC tartalék elleni bajnoki mérkőzésen, ahol 3-2-es vereséget szenvedtek, de kiderült, hogy kulturált focit játszó csapatot rakott össze Szapor Gábor vezetőedző. Ismerős lehet a neve, hiszen Tornyi Barnabás második korszakában ő volt a másodedző, később pedig vezetőedzőként is irányította a Diósgyőrt. A játékosok közül pedig Szabó Viktor és Varga Endre viselte korábban a piros-fehér mezt.

- Legutóbb Kazincbarcikán nyert bajnokit a DVTK, azóta sehonnan sem sikerült elhozni a három pontot.
- A továbbjutás mellett azért is örülnék egy győzelemnek, mert akkor legalább nem kérdezgetnék állandóan ezt. Persze tény, hogy nem vagyunk olyan eredményesek idegenben, mint itthon, de mit érne 1-2 Miskolcon kívüli siker, ha a Diósgyőri Stadionban nem tudnánk győzni? Csak ismételni tudom magam, itthon és idegenben egyaránt a győzelem a célunk minden mérkőzésen.

- Megszokhattuk, hogy a Ligakupában és a Magyar Kupában sem a második sorral áll ki a Diósgyőr, így lesz most is?
- Pályára lép egy-két olyan játékos, aki korábban kevesebb lehetőséget kapott, de ez nem azt jelenti, hogy nem erős csapattal áll fel a DVTK, hiszen már ők is bizonyítottak. Abban a kellemes helyzetben vagyok, hogy sok jó játékos alkotja a keretet, nehéz a kezdőcsapatba kerülni, most adott a lehetőség, hogy megnyissák maguk előtt az kaput a kezdőbe.