- Nyugodtabban telt ez a hét, mint a múltkori, a Haladás elleni bajnoki előtt: nem volt se kupameccs, se ralizás.
- Visszatértünk a régi kerékvágásba, bár a múlt heti izgalmak sem voltak rossz hatással ránk, hiszen legyőztük Aczél Zoltán csapatát. A megszokott menetrend szerint készültünk a Vasas ellen.

- Jól ismerhetjük az angyalföldieket, a közelmúltban két Ligakupa-mérkőzést is játszottatok ellenük.
- Ismerhetnénk, de nem ilyen egyszerű a helyzet, mert nem ugyanaz a piros-kék csapat lesz az ellenfelünk, mint a legutóbbi alkalmakkor. Az Ligakupa volt, ez pedig egy teljesen más összecsapás, bajnoki meccs lesz.

- A fővárosiak ráadásul 587 perce gólt sem kaptak, és szépen gyűjtögetik a pontokat.
- 9 meccs óta nem kapott ki Marijan Vlak együttese, ez mindent elmond a formájukról, jó passzban vannak. Ráadásul igazoltak is két játékost a héten, a belső védőjüket akár már ellenünk is bevetheti vezetőedzőjük. Mi persze győzelemért, első idegenbeli három pontunkért utazunk a Fáy utcába.

- A Haladás ellen nem mentek olyan gördülékenyen a támadások, és talán a középpálya sem úgy muzsikált.
- Én nem így látom, mert a középpályás védekezés, és persze az egész csapat védekezése remekül működött, ezt mutatja az is, hogy nem kaptunk gólt. Támadásban viszont valóban nem  voltunk olyan hatékonyak, mint azelőtt. Az lenne az igazi, ha a Pécs elleni támadójátékot tudnánk ötvözni a Szombathely elleni védekezéssel.